Algemene voorwaarden

 

Kom je trainen bij “bezigmetjehond”, dan gelden de volgende algemene voorwaarden.

 

Aansprakelijkheid:


Bij aanvang van de training moet de hond WA verzekerd zijn. Als deelnemer ben je te allen tijde verantwoordelijk voor eventuele schade toegebracht aan personen of goederen van anderen door je hond, door meegebrachte bezoekers of door bezoekers meegebrachte hond(en). Dit geldt ook voor schade aan materialen van “bezigmetjehond”, de medewerkers van “bezigmetjehond” en voor de locatie waar de training plaatsvindt.


bezigmetjehond” is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook aan jou, je eigendommen, je hond of anderen, opgedaan voor, tijdens of na de training of andere activiteit georganiseerd door “bezigmetjehond”.


Afzeggen van de training:

 

Annulering van de training kan zowel schriftelijk als mondeling plaatsvinden.

 

Als deelnemer aan een training word je verzocht bij verhindering je tijdig af te melden. Trainingen die zijn afgesproken en korter dan 24 uur voor de afspraak worden afgemeld, worden in rekening gebracht. Trainingen die 24 uur of langer van tevoren wordt afgemeld, worden niet in rekening gebracht.

 

Je hond is gezond en heeft een goede conditie. Je hond heeft de gangbare inentingen en antiparasieten behandelingen gehad. Indien een hond zichtbaar ziek op de training komt, heeft “bezigmetjehond” het recht de training niet door te laten gaan. De kosten van deze training worden aan jou als deelnemer doorberekend. Bij besmettelijke ziektes dien je contact op te nemen met “bezigmetjehond” om te kijken of het verantwoord is om de training door te laten gaan.

 

Indien de instructeur niet in staat is om training te geven, wordt dit vooraf kenbaar gemaakt en wordt de training in overleg ingehaald.

 

Betaling:


Betaling geschiedt achteraf na elke training contant of via een betalingsverzoek via Whatsapp of te voldoen middels een overschrijving per bank op rekeningnummer NL04KNAB0403295084 t.n.vbezigmetjehond” te Lelystad.

Overige:

 

bezigmetjehond” traint uitsluitend met gecertificeerde instructeurs en staat garant voor een hondvriendelijke, beloningsgerichte wijze van trainen.

 

Tijdens de trainingen dient je hond een goed passende riem te dragen. Prikbanden en slipkettingen zijn niet toegestaan. De hond lichamelijke correcties toedienen (slaan, schoppen etc.), is eveneens niet toegestaan. Wanneer je jouw hond een lichamelijke correctie toedient, wordt de training beëindigd. Er vindt geen terugbetaling plaats van het betaalde lesgeld.

 

Trainingen gaan in principe altijd door. Indien door (extreme) weersomstandigheden de veiligheid en/of gezondheid van jou en/of je of hond in het geding komt, wordt de training in overleg geannuleerd en opnieuw ingepland.  

 

Als deelnemer zorg je zelf voor passende kleding en stevig schoeisel voor eventueel vies en nat terrein of bos.

 

Als deelnemer aan speuractiviteiten heb je voor je hond een passend speurtuig en een lange lijn (10 meter zonder handvat).

 

bezigmetjehond” mag foto´s of video´s van de trainingen plaatsen op haar sociale media of website, tenzij je uitdrukkelijk aangeeft dat je dit niet wilt.

 

Met het volgen van een training geeft je aan, voorafgaande aan de training, de algemene voorwaarden van “bezigmetjehond” te kennen en te aanvaarden.